Ångest

På förmiddagarna går allt i ett så jag hinner sällan känna efter. Sover dåligt, vaknar sent pga utmattad av mardrömmar, frukosten tar minst en halvtimme, jag gör mig iordning snabbt, sen är det dags för morgonmeditation (15-30 minuter), sen måste jag iväg till mamma eller syrran för att äta förmiddagsmellis och ändå hinna med att äta lunch i rimlig tid. 

MÅSTE få ordning på min sömn. Men det finns hopp- fick reda på igår att det är bättre att ta en av mina mediciner på morgonen istället då den är uppiggande (varför sa ingen det när jag frågade första gången..) och den ger ofta mardrömmar!! Så imorse började jag med att ta den tidigare på dagen. Har mått illa (vanlig biverkan) men inte känt någon direkt skillnad i övrigt. Kommer nog bli annat ikväll dock när denna medicinen inte slår ut effekten av sömnmediciner. HOPPAS!! 

I övrigt har jag svårt för att identifiera vad jag känner igen. Har verkligen ett stort pratbehov just nu. Mycket ångest i alla fall. Har blivit dålig på att ta vid behovs-medicin men ska försöka bättra mig på det. Fick ett mycket mer harmoniskt liv när jag kom ihåg att göra det. 

Nu ska jag vila. Är varm och vrålhungrig idag!! Känns så ovant för mig. 


Kommentera här: