Ångest

I lördags hade jag en ganska bra dag. Minns inte när det hände sist. Igår var helt okej. 
Men idag vaknade jag tyvärr med den där starka, överväldigande ångesten igen. 
Aptiten är helt borta. Jag äter inte hela matschemat för jag klarar inte av det, mår för illa. Varje måltid är en kamp, inte för anorexin utan för att jag måste äta för att hålla anorexin i schack. Varje missad macka, varje missat glas juice osv är en stor risk för återfall. 
Just nu undviker jag inte mat pga anorexin, men för att jag mår så illa av de antidepressiva. Det känns som jag varit magsjuk sen ca 5 veckor tillbaka just för att jag mår så illa. Det känns inte hållbart alls med tanke på att anorexin är grundproblemet. 

I helgen tänkte jag att det kanske börjat vända lite, att den nya medicinen kanske bara behövde tid att få verka, men idag mår jag så dåligt igen att jag förlorat hoppet om det. 
Träffade en kompis i förmiddags, vi drack kaffe och pratade. Hon får mig längta så efter ett normalt liv, efter att jobba på riktigt igen. Det är det första jag vill göra när jag mår bra- vara på jobbet och göra det jag älskar! Men som det är nu fixar jag inte det, tyvärr. Det gör mig så ledsen men även motiverad att bli frisk, på riktigt. 

Jag har som sagt mer ångest idag och mer deprimerad än i helgen, dock inte värre än det var ons-tors-fre förra veckan. 
Varje minut känns ganska plågsam ärligt talat. 

Kommentera här: