Beslut

Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till någonting längre. Jag hade några dagar när allt kändes lite bättre och nu känns det inte bättre längre, snarare sämre. Tyngden i bröstet växer och nedstämdheten är tillbaka. 
Hopplösheten också. 
Träffade min kontaktsjuksköterska för första gången igår. Jag tror det kan bli bra men jag är väldigt obekväm med att släppa nya människor in på livet. 
Hon såg till att en grundläggande fysisk undersökning gjordes, fick ta 7 rör prover, EKG, puls och blodtryck. 
Hon tyckte det var otroligt att jag gått med konstant illamående sen insättning av medicinen, har ju i princip känt mig magsjuk varje dag, så hon sa att jag skulle sluta med den direkt. Det var en befrielse att slippa ta tabletterna imorse. Jag slutade också med Stesolid eftersom jag fick det utskrivet i syfte att orka med insättningen av medicinen, vet inte vad som var tanken att jag skulle göra nu så ville hellre undvika att ta den än att ta för mycket "i onödan". Ångest har jag ju varje dag ändå. Den tär på mig men är inte farlig, hon sa att jag skulle påminna mig om det. Jag vet ju redan det och det kändes lite frustrerande att hon inte känner mig väl nog - än. 
Imorgon är det "stora" mötet. 
Jag är nervös. 
För exakt vad jag är nervös kan jag inte sätta fingret på. Jag vet inte riktigt själv hur jag mår och har svårt att sätta fingret på vad som skulle kunna ändra mitt mående så jag klarar jobba igen. 

Just nu är allt berg och varje dag innebär att jag behöver bestiga flera olika berg. Terrängen är svår och orken tryter. 

Kommentera här: